2022-05-03 17:43:19• hírek • Bede Emőke

Kettős öngyilkosság: a református lelkész és neje is felakasztotta magát

Szigetfalu református templomának utcája
Szigetfalu református templomának utcája

Azt követően, hogy kedd reggel egy öngyilkosságot elkövető nő a halálba rántotta magával két apró gyermekét is, újabb sokkoló felfedezést tettek a Temes megyei hatóságok: Szigetfalu református lelkésze és felesége is felakasztotta magát a parókián.

A tion.ro helyi híroldal tudósítása szerint az 59 éves férfit és 53 éves feleségét kedd reggel egy fogorvos találta meg, akinek rendelőjében a nő asszisztensként dolgozott. Az autóval érkező fogorvos minden reggel megállt a ház előtt, hogy felvegye asszisztensét, majd együtt menjenek munkába, viszont ezen a reggelen a nő nem várta a kapuban, és a telefonhívásokra sem reagált.


„Ma reggel, 9 óra 10 perc körül arról értesítették Gátalja város rendőrségét, hogy egy 59 éves férfit és egy 53 éves nőt holtan találtak saját otthonukban. A helyszínre kiérkező rendőrök megállapították, hogy a bejelentésben elmondottak megfelelnek a valóságnak, a házaspár az egyik melléképületben felakasztotta magát” – közölte az ügy kapcsán a Temes megyei rendőrség.


A házaspár búcsúlevelet is hagyott, melyben azt írták, hogy mindketten depresszióval küzdenek, és már nem bírják elviselni az élet nehézségeit. A rendőrség vizsgálatot indított az ügyben.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: